Crash Move Roadshow

Crash Move organiseert samen met TopParken diverse gratis workshops voor gasten van het park. Workshops die het leven van jou en je dierbaren kunnen redden. Doe mee en schrijf je vandaag nog in.

Levensreddend handelen volgens het C-ABCDE-protocol

Het C-ABCDE-protocol vindt zijn oorsprong binnen Defensie met het motto “Treat first what kills first”. Hierbij wordt het protocol stapsgewijs doorgelopen waarbij het meest dodelijke letsel als eerste wordt behandeld.

Workshop Levensreddend handelen

Leer alle praktische basishandelingen van het C-ABCDE-protocol dat binnen Defensie en politie wordt gebruikt. Gratis voor gasten van TopParken.

Specifieke workshops

Met deze workshops van Crash Move leer je om te handelen volgens een specifiek gedeelte van het C-ABCDE-protocol. Gratis voor gasten van TopParken.

Workshop Kritische bloeding (C)

Leer de symptomen van een levensbedreigende bloeding te herkennen en te stoppen. 

Workshop Reanimeren (ABC)

Leer de symptomen van een luchtwegprobleem of een circulatiestop te herkennen en te behandelen.

Workshop Bewustzijn (DE)

Leer te herkennen wanneer een slachtoffer het bewustzijn dreigt te verliezen en hoe je dit en overige letsels kunt behandelen.

Operatie Opsporing verzocht

Leer op interactieve wijze hoe het correct melden van een misdrijf een bijdrage levert aan het redden van levens en de opsporing van criminelen. Gratis voor gasten van TopParken.

Download nu het Lifesaver theorieboek

Leer levensreddend handelen volgens de theorie van het C-ABCDE-Protocol

Crash move logo

Burgemeester van de Mortelplein 43 5037 PJ Tilburg

KvK: 61536539

X
X
X