Workshop Levensreddend handelen

In het C-ABCDE protocol staat C voor kritische bloeding, A voor luchtweg, B voor ademhaling, C voor circulatie, D voor bewustzijn en E voor alle overige letsels en verplaatsing van slachtoffers.

C-ABCDE

De kennis en handelingen uit het C-ABCDE-protocol maken van jou een pragmatisch getrainde hulpverlener, zodat je schade kunt beperken en levens kunt redden bij een levensbedreigend incident. Het C-ABCDE-protocol van Crash Move is goedgekeurd door het Oranje Kruis en wordt dus gezien als een goede basis voor kennis op het gebied van levensreddend handelen.

Beschrijving workshop

Leer van gecertificeerde Oranje Kruis instructeurs de praktische basishandelingen van het C-ABCDE-protocol dat binnen Defensie en politie wordt gebruikt. Je leert hoe je moet handelen wanneer een slachtoffer in een levensbedreigende situatie terechtkomt. Er worden reële scenario’s gecreëerd, zodat je weet wat je moet doen totdat de professionele hulpdiensten arriveren. De workshop wordt op een interactieve wijze gegeven en zal dus meer gericht zijn op praktisch handelen.

Na de workshop ontvang je een certificaat van deelname Basis Levensreddend handelen (C-ABCDE).

Tot snel, Team Crash Move

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
Capaciteit: max 12 personen

Gratis voor gasten van TopParken. Vraag naar de kortingscode bij de receptie.

Geen evenementen

Hele kaart

Op dit moment zijn er geen evenementen

Download nu het Lifesaver theorieboek

Leer levensreddend handelen volgens de theorie van het C-ABCDE-Protocol

Crash move logo

Burgemeester van de Mortelplein 43 5037 PJ Tilburg

KvK: 61536539

X
X
X