Euforie en paniek liggen dicht bij elkaar

De auto wordt ingepakt en de lange reis naar het buitenland gaat beginnen. De kinderen zijn blij want er is geen vrijer leven dan vertoeven in een tent op de camping. De vakantie begint nadat de tent is opgebouwd en de koffers zijn uitgepakt. En dan heerlijk even uitrusten in de tuinstoel, want de reis was achteraf best vermoeiend. De ogen gaan open en je kijkt versuft om je heen. Je geniet van het prachtige uitzicht onder een mooie strakke blauwe hemel.

En dan slaat de schrik toe. Waar is mijn dochter Mara? Paniek, want ook vrouwlief was in slaap gevallen. De buurman heeft niets gezien. De hartslag loopt op naar 180. Snel de Crash Move App opstarten en de regie in handen nemen, nu het nog kan. Mara wordt geselecteerd als dierbare en de zoekactie wordt direct in gang gezet. Gelukkig komen de eerste reacties binnen van andere appgebruikers. Ze hebben Mara gezien. Een paar tellen later komt het verlossende bericht, ze is gevonden!

De hartslag gaat naar beneden. Nee, kwaad ben ik natuurlijk niet. Wat kun je anders van verwachten van een kind dat andere kinderen ziet spelen. De Crash Move App is voor mij een onmisbaar middel om de veiligheid van mij en mijn gezin te managen. Mijn hoop is dat iedereen dit ook gaat inzien. Samen kunnen we de veiligheid verhogen door zelfredzamer te worden.

Download nu gratis de Crash Move App.

Dank je wel, Gerard.