lifepack

Het juiste hulpmiddel voor iedere soort bedrijfshulpverlening

De Lifepacks van Crash Move zijn op maat samengesteld door professionals. Iedere vorm van bedrijfshulpverlening is namelijk anders en dat vraagt specifieke hulpmiddelen. Voor de standaard bedrijfshulpverlening is er een Lifepack waarmee je de meest levensbedreigende situaties als een hartstilstand en catastrofale bloeding kunt behandelen. Een grote calamiteit vraagt juist weer om een Lifepack waarmee je razendsnel meerdere slachtoffers kunt behandelen met dezelfde verwonding. De personen die de hulpverlening binnen jouw bedrijf aansturen hebben juist meer behoefte aan een Lifepack met communicatiemiddelen. Wil jij de zelfredzaamheid binnen jouw bedrijf vergroten? Kies dan voor de Lifepacks van Crash Move.

Allround lifepack

Levensreddend bij de meest voorkomende situaties

Een hartstilstand of slagaderlijke bloeding vragen direct om medisch ingrijpen. Elke seconde telt, er is geen ruimte voor twijfel. Het Allround Lifepack van Crash Move voorziet in de juiste hulpmiddelen met bijbehorende instructies. Alles is netjes geordend verpakt in een robuuste rugzak, conform het C-ABCDE protocol.


Specialist lifepack

Voor grote calamiteiten met meerdere slachtoffers

Bij een explosie, geweldsincident of een ongeluk kunnen tegelijkertijd meerdere slachtoffers vallen. Een standaard EHBO-koffer voldoet dan niet meer. Het Specialist Lifepack van Crash Move voorziet in hulpmiddelen die meerdere slachtoffers met dezelfde verwonding kan behandelen. Het stoppen van hevige bloedingen, oftewel de eerste (C), heeft de hoogste prioriteit.


Teamleader lifepack

Speciaal voor het coördineren van de hulpverlening

Leiders zijn goed voorbereid en weten hoe ze moeten handelen bij een levensbedreigende situatie. Het aansturen van een specialistisch medic-team en verzorgen van de communicatie met professionele hulpverleners behoeft een Leader Lifepack. Het Lifepack van Crash Move is voorzien van portofoons, iPad en een aantal basishulpmiddelen.