URBAN TRAINING

Goed voorbereid op een incident in de stad of een openbare gelegenheid

WAAROM MEEDOEN?

Ons klimaat is aan het veranderen, zowel klimatologisch (stormen/orkanen) als sociaal (terreur). We zien op TV en social media verschrikkelijke beelden en denken steeds "Wat erg, maar gelukkig is het ver weg". En als snel wordt weer overgegaan tot de orde van de dag. Herkenbaar? Toch kan het jou en je naasten ook overkomen en dan komt alles ineens heel dichtbij. Zorg dat je de basis skills voor het redden van een leven kent.

VOOR WIE BEDOELD?

Woon of werk je in de stad? Reis je vaak met het openbaar vervoer? Of ga je weleens naar drukbezochte evenementen zoals een festival of sportwedstrijd? Iedereen - met of zonder ervaring in hulpverlenen - kan deelnemen aan deze training, want ook jij begeeft je ongetwijfeld weleens op een drukbezochte plek. Levens redden kan iedereen leren. Tijd voor jou om het verschil te maken!

WAT LEER JE?

Je leert tijdens de training de basis skills om levensbedreigende bloedingen te behandelen binnen 2 minuten. Hierna neemt de kans op overleven namelijk drastisch af. Je ervaart hoe het is om te werken met bijvoorbeeld een tourniquet en het ontbreken daarvan. Hiernaast leer je hoe te handelen bij een hartstilstand, met en zonder AED.

Leader Specialist Allround

URBAN TRAINING

PROGRAMMA
  • Stop de bloeding (C)
  • Reanimeren (met AED) (C)
  • Werken met de lifesaver app
TRAININGSDUUR 2 uur
PRIJS GRATIS
TOEGANG Iedereen v.a. 16 jaar
VOORWAARDEN Geen
DOCUMENTATIE C-ABCDE protocol van Crash Move
CERTIFICAAT Crash Move Urban Lifesaver

Agenda