MARITIME TRAINING

Goed voorbereid en met een gerust gevoel het water op

WAAROM MEEDOEN?

Als we gaan varen of met onze kinderen naar zee gaan, dan zijn we als mens van nature euforisch ingesteld. De tijd dringt want de zon schijnt en we staan niet stil wat ons zou kunnen overkomen. Logisch, want daar wil niemand op zo'n dag aan denken. Toch komt een verdrinking, onderkoeling en een hartaanval op en rondom het water maar al te vaak voor. Op zo'n moment is snel en juist handelen van levensbelang. Tijd voor jou om het verschil te maken en voortaan goed voorbereid het water op te gaan.

VOOR WIE BEDOELD?

Een dagje varen, vakantie aan zee of een wekelijkse roeiwedstrijd. Iedereen die zich regelmatig in een wateromgeving begeeft krijgt te maken met allerlei specifieke risico's. Om te kunnen blijven genieten van wat het water (in Nederland) ons te bieden heeft, is een goede voorbereiding op die risico's van levensbelang. Levensreddend handelen kan iedereen leren, dus jij ook. Iedereen is welkom.

WAT LEER JE?

Je leert tijdens de training wat je moet doen als jouw buddy levensbedreigend gewond raakt op het water. Wat doe jij als je buddy overboord slaat? En hoe handel jij wanneer een hartstilstand zich voordoet op de boot of in de roeisloep? En wat doe je bij een verdrinking? Je ervaart hoe lastig dat kan zijn op het water en hoe je daar op inspeelt. Hiernaast leer je hoe je preventief moet handelen om zaken als een onderkoeling en hitteberoerte te voorkomen en hoe je communiceert met de hulpdiensten.

Leader Specialist Allround

MARITIME TRAINING

COMPETENTIES
  • Reanimeren (C)
  • Overige letsels (E)
  • Navigeren op het water
  • Communiceren met hulpdiensten
TRAININGSDUUR 4 uur
PRIJS € 70,- per persoon
TOEGANG Iedereen v.a. 16 jaar
VOORWAARDEN Geen
DOCUMENTATIE C-ABCDE protocol van Crash Move
CERTIFICAAT Crash Move Maritime Lifesaver

Agenda