Lifepacks

Voor iedere situatie het juiste hulpmiddel

De Lifepacks van Crash Move zijn op maat samengesteld door professionals. Iedere situatie is namelijk anders. In de stad is de kans op een ongeval of aanslag groter dan in de bossen. Een Lifepack voor in de stad voorziet dan ook in materiaal voor het stoppen van een catastrofale bloeding. En op het water is de kans op verdrinking of onderkoeling juist groter. Dus wil jij je zelfredzaamheid vergroten of in staat zijn een ander te helpen? Kies dan voor de Lifepacks van Crash Move.

Urban Lifepack

In de stad of onderweg

Op straat, in een winkelcentrum of in het openbaar vervoer kunnen levensbedreigende incidenten voorkomen. Het grootste gevaar zit in het onverwachte. Een ernstig ongeval, aanslag of vechtpartij kunnen leiden tot zeer kritische situaties. Het primaire letsel is vaak een ernstige bloeding. Deze moet binnen enkele minuten behandeld worden. Het Urban Lifepack van Crash Move voorziet jou in een set materialen die een ernstige bloeding kan stoppen.


Jungle Lifepack

Zelfredzaam de natuur in

Een zijn met de natuur geeft ons een fijn gevoel. Maar de natuur heeft haar eigen wetten en regels. Plots kan het weer omslaan of er ontstaat een bosbrand. Iemand kan onwel worden, onderkoeld raken of een botbreuk oplopen. Een klein incident kan uitmonden in een kritieke situatie. Het Jungle Lifepack van Crash Move voorziet jou in diverse materialen zodat je zelfredzaam kunt zijn totdat de hulpdiensten arriveren, mocht het onverwachte toch gebeuren.


Maritime Lifepack

Speciaal voor op het water

Op of om het water recreëren of sporten is voor velen onder ons het ultieme gevoel van genieten. Echter kent het water ook haar eigen wetten. Zo zorgt het voor afkoeling en weerkaatsing van licht. En mocht je erin terecht komen, dan behoren onderkoeling en verdrinking tot de meest levensbedreigende situaties. Het Maritime Lifepack van Crash Move geeft je de middelen om snel te handelen. Ook als jij je midden op het water begeeft.