Jungle TRAINING

Levensreddend handelen in een natuurrijke omgeving

WAAROM MEEDOEN?

Als je 's ochtends gaat sporten of je boekt een leuke vakantietrip in de bergen, dan ben je bezig met plezier. Je denkt niet na over de "What If" en dat is volkomen normaal. Helaas horen en lezen we maar al te vaak dat iemand verdwaald raakt, ernstig letsel oploopt of iemand tegenkomt die in levensgevaar verkeert. Rustig blijven en een weloverwogen keuze maken kan het verschil maken tussen leven en dood.

VOOR WIE BEDOELD?

Of je nou vaak sport in de natuur, op kampeervakantie gaat met hele gezin of werkt in een natuurrijke omgeving. Voor iedereen die zich weleens in de natuur begeeft is een goede voorbereiding van levensbelang. Heb je geen ervaring met hulpverlenen? Ook jij kan het leren. Ga voortaan met een gerust gevoel op pad.

WAT LEER JE?

Je leert tijdens de training de basis skills om een levensbedreigende bloeding te behandelen als gevolg van bijvoorbeeld een ernstige val en hoe te handelen bij een hartstilstand. Ook ervaar je hoe het is om je te weren tegen de natuurlijke elementen wanneer je moet wachten op de hulpdiensten. Hiernaast leer je om je te oriënteren in een natuuromgeving en hoe je slim een slachtoffer verplaatst naar een bereikbare plek.

Leader Specialist Allround

JUngle TRAINING

COMPETENTIES
  • Stop de bloeding (C)
  • Reanimeren (C)
  • Navigeren in het bos
  • Communiceren met hulpdiensten
TRAININGSDUUR 4 uur
PRIJS € 70,- per persoon
TOEGANG Iedereen v.a. 16 jaar
VOORWAARDEN Geen
DOCUMENTATIE C-ABCDE protocol van Crash Move
CERTIFICAAT Crash Move Jungle Lifesaver

Agenda