Lifesaver App

IN DE EERSTE ZES MINUTEN HET VERSCHIL MAKEN

Download de App

Met de Crash Move Lifesaver App reageer je snel én adequaat op een ongeluk, vermissing, brand, aanslag of misdrijf. Voor jezelf en voor anderen. Zo roep je met een druk op de knop razendsnel de hulp in van Crash Move Lifesavers en andere hulpverleners uit de Crash Move community die jou kunnen helpen als 112 dat (nog) niet kan. Zorg dat je gezien wordt in die eerste beslissende 6 minuten en maak het verschil.

Vermissing

Razendsnel het signalement verspreiden binnen het cruciale uur

Ben jij je kind of dierbare uit het oog verloren? Het eerste uur na een vermissing is cruciaal. Reageer dan direct door een signalement naar de buurt uit te sturen. Alle gebruikers van de Lifesaver App binnen een straal van 5km krijgen hiervan een melding. Zo zorgen extra ogen ervoor dat de persoon snel wordt teruggevonden.

Telefoon met Liversaver App: Vermissing

Stil Alarm

Je buddy's inseinen om namens jou 112 te bellen

Bij een overval, gijzeling of inbraak kun je vaak niet zelf 112 bellen. Door stil alarm te slaan zorg je ervoor dat jouw buddy - die ook gebruikmaakt van de Lifesaver App - namens jou 112 belt. Zo blijf jij veilig en is hulp altijd snel onderweg. Samen kunnen we de buurt veiliger maken.

Telefoon met Liversaver App: Overval

Noodsituatie

Hulpverleners oproepen bij een ongeval

Bij een ernstig ongeluk waar slachtoffers levensgevaarlijk gewond zijn geraakt is direct handelen -nog voor de komst van de hulpdiensten- van levensbelang. Roep hulpverleners op uit de Crash Move community - CML*/EHBO/BHV of een gediplomeerd verpleegkundige/arts met BIG-nummer- die gebruik maken van de Lifesaver App en red samen levens.

*CML staat voor een Crash Move Lifesaver

Waarschuw je omgeving voor een gevaarlijke situatie

Een aanslag, overval of een brand betekent een gevaar voor de directe omgeving. Veiligheid gaat voor alles en vaak kun jij of een ander helaas niets doen, hoe frustrerend dit ook is. Houd afstand, evacueer mensen naar een veilige plek en wacht tot de professionele hulpdiensten ter plekke zijn. Verzamel bewijsmateriaal* - zonder zelf risico te lopen - indien je hiervoor de kans krijgt.

*Foto’s en/of teksten worden anoniem opgeslagen en jij bepaalt of je identiteit bekend gemaakt mag worden.
Telefoon met Liversaver App: Noodsituatie


Download de App