Lifesaver Trainingen

Zelfredzaam onder verschillende omstandigheden

Daadkrachtig hulp bieden en zelfredzaam zijn bij levensbedreigende situaties tot de komst van de hulpdiensten, dat leer je bij Crash Move. Hier word je door professionals getraind op levensechte situaties. Jij kiest de omgeving die voor jou geschikt is: Urban, Jungle of Maritime. Na het volgen van de trainingen sta jij pragmatisch, zelfbewust en instinctief je mannetje in verschillende noodsituaties en heb je de titel Crash Move Lifesaver (CML) verdiend. Je bent klaar om levens te redden.

Urban training

Goed voorbereid op een incident in de stad of een openbare gelegenheid

Een vreedzaam moment kan plots worden verstoord door iemand die onwel wordt, een ongeval of zelfs een aanslag. Niemand hoopt en verwacht ooit in zo'n situatie verzeild te raken, maar op een plek waar veel mensen bij elkaar komen is de kans groot dat er iets gebeurt. En als het gebeurt, is de impact is enorm groot. Verzeker je daarom van een goede voorbereiding. Dat redt levens, ook dat van jou.


Jungle training

Levensreddend handelen in een natuurrijke omgeving

De natuur heeft haar eigen wetten en de mens is hier ondergeschikt aan. Zelfs als je op (kampeer)vakantie gaat of gewoon lekker op pad gaat in de natuur. Mocht je onverhoopt iets overkomen, dan kan hulp lang uitblijven. Hoe bereid jij je voor als je op pad gaat en de omgeving niet goed kent? En wat doe je als jezelf of een ander slachtoffer wordt en in een levensbedreigende situatie verzeild raakt? Wat doe jij als je moet wachten op hulp en je jezelf moet weren tegen de elementen? Een goede voorbereiding is noodzakelijk, want de natuur geeft je geen second chance.


Maritime training

Goed voorbereid en met een gerust gevoel het water op

Nederland kent vele mooie plassen, rivieren en natuurlijk de zee. Het buitenleven op en om het water geeft rust en ontspanning. Toch kan het weer ineens omslaan. Of er vindt een incident plaats tijdens het varen en de wal is plots uit zicht. En dan? Water kent geen genade en ook de wind kan voor een verrassende situatie zorgen. Ook in de focus tijdens bijvoorbeeld een roeiwedstrijd kun je verrast worden door een levensbedreigende situatie. Wat doe je als jouw buddy plots in elkaar zakt op het water? Ga voortaan goed voorbereid en met een gerust gevoel op pad.